Ondanks de professionele begeleiding van de trainers en het wederzijdse respect dat heerst tussen trainingspartners, is een ongeval helaas nooit 100% uit te sluiten. Daarom is ieder lid verplicht een verzekering te nemen tegen lichamelijke schade op weg naar, tijdens en op weg terug van de training.

Gebeurt het ongeval tijdens een training, op stage, wedstrijd,... meld dit dan onmiddellijk aan de trainer.

Indien het ongeval plaats zou vinden onderweg naar, of terug van de club, neem dan onmiddellijk contact op met de clubsecretaris Eveline Desmet op 0479/70 32 53.

Bij het bezoek aan de geneesheer dien je de verzekeringsformulieren mee te hebben en te laten invullen.  Indien er in de club geen formulieren meer beschikbaar zijn, kan je ze hier ook downloaden: ongevalaangifte.pdf (Tip: print zelf op voorhand een formulier af en houd dit bij in je sporttas.)

Bezorg dit attest zo spoedig mogelijk (liefst binnen de 24 uur) terug aan Eveline.

Indien meerdere doktersbezoeken nodig zijn, dient u bij het laatste doktersbezoek nog een attest van genezing te laten invullen.

Met uw apotheekbriefje en uw visites gaat u naar uw ziekenfonds en laat u een officieel document laten opmaken voor de verzekering. (Stempel ziekenfonds = vereist !)

Breng alles binnen tijdens een training.

De verzekeringspolis vind je hier terug en meer info over de verzekeringsmaatschappij vindt u terug op www.arena-nv.be